You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Maak kantoorruimtes klaar voor het nieuwe hybride werken met iotspot

iotspot

 

9-to-5 werken op kantoor maakt steeds vaker plaats voor werken in ‘flexible office spaces’: het thuiskantoor, co-working spaces, flexwerkplekken of satellietkantoren. Die trend kreeg een fikse duw in de rug met het coronavirus, toen thuiswerk verplicht werd. Intussen mogen we weer vaker naar kantoor. Maar de situatie van vroeger komt wellicht nooit meer terug: flexibel en hybride werken is de toekomst.

Iotspot: slimme technologie voor het nieuwe werken

Iotspot van BACHMANN is specifiek gericht op het nieuwe werken in flexibele kantoren. Centraal in het systeem staan een gebruiksvriendelijke app en geconnecteerde IoT-apparaten.

Via de Workspace App reserveren gebruikers van thuis uit een bureau, een vergaderruimte en een parkeerplaats, maar zien ze ook of hun collega’s op kantoor zijn en waar ze zich bevinden. Samen met een collega of het team een werkplek boeken? Ook dat is in enkele tikken gebeurd. Een handige extra, zeker in grote gebouwen, is de indoor navigatie die gebruikers snel naar de juiste plek leidt. Tot slot behoort ook integratie met je agenda in Microsoft Outlook of Google Calendar tot de mogelijkheden.

iotspot

De cirkelvormige iotspot HUB staat draadloos in verbinding met de app en sensoren. Je plaatst er eentje op elke werkplek. Het compacte toestel geeft dan door middel van een gekleurde ring aan of een bureau of ruimte vrij, gereserveerd of bezet is. Een ruimte boeken gebeurt eenvoudig via de app of door ter plaatse de hub te scannen.

Start met iotspot in 1, 2, 3

De iotspot-modules plaats en activeer je heel eenvoudig zelf. De ingebouwde simkaart in elke hub zorgt voor een automatische connectie met het systeem en lokalisatie in de app. Zo profiteren jij en je collega’s in no-time van een slimme en intuïtieve manier om in de ‘flexible office space’ van vandaag en morgen te werken.

Bekijk het volledige aanbod van Bachmann

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.