You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Kies voor duurzame & efficiënte ventilatie zonder warmteverlies

artwork comfoair flex

 

Ventileren is van essentieel belang om een gezond en optimaal binnenklimaat te verkrijgen. Ventilatie zorgt voor betere luchtkwaliteit én het op peil blijven van de vochtigheidsgraad. De ComfoAir Flex van Zehnder is een plafondventilatie-unit die uiterst efficiënt ventileert, zónder warmteverlies.

Waarom ventileren?

Helaas is de lucht die we binnenshuis inademen niet altijd van goede kwaliteit. Heel wat zaken hebben een nefaste invloed op deze lucht, namelijk: huisdieren, kaarsen, uitgeademde lucht enz.

Het gevolg? Binnenlucht die tot vijf keer meer vervuild is dan buitenlucht. Die vervuilde lucht heeft een negatieve invloed op onze gezondheid en kan schimmelvorming op muren veroorzaken. Is je woning bovendien goed geïsoleerd, dan kan de vervuilde lucht niet ontsnappen, waardoor ventilatie eens zo belangrijk wordt.

Een efficiënt ventilatiesysteem voert gebruikte lucht af en brengt frisse zuurstofrijke lucht naar binnen wat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. Bovendien verkleint het ook de kans op CO-vergiftiging.

Efficiënt ventileren, mét warmterecuperatie

Ventileren kan op verschillende manieren, m.b.v. verschillende ventilatiesystemen.

Werking systeem D: de aangevoerde lucht wordt gefilterd en op een aangename temperatuur gebracht voor het de leefruimtes bereikt. Dit slimme systeem recupereert ook warmte, waardoor de temperatuur in huis op peil blijft. Optimaal comfort gegarandeerd!

ComfoAir Flex 250 & 350: de ideale partner voor kleine en middelgrote woningen

ComfoAir Flex ventilatie-units zijn stiller, efficiënter en intelligenter dan hun voorgangers. Je kan ze installeren aan het plafond en zijn uiterst onderhoudsvriendelijk.

Extra gebruiksgemak door snel en eenvoudig het toestel aan de ComfoControl App te koppelen, dankzij de geïntegreerde wifi-module. Zo bestuur je vanop je mobiele telefoon/tablet makkelijk je ventilatiesysteem.

Ontdek de Zehnder ComfoAir Flex plafondventilatie-unit nu!

Bekijk ons assortiment

artwork comfoair flex
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.