You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance Damp Proof Compact Gen 2

dp compact gen2

De nieuwe DAMP PROOF COMPACT Gen 2 is ontworpen om snel en efficiënt industrieterreinen, parkeergarages en werkplaatsen te verlichten. De producten combineren geweldige prestaties en betrouwbaarheid, inclusief IP66-classificatie, beschikken over volledig gereedschapsloze bedrading en zelfs doorvoerbedrading en bieden een grote installatievrijheid. Tot slot, om de veelzijdigheid echt te maximaliseren, heeft elk product twee lumenniveaus, die zonder gereedschap met een druk op de knop kunnen worden gewijzigd.

Nieuwe generatie LEDVANCE DAMP PROOF COMPACT armaturen

Het nieuwe vochtbestendige armatuur LEDVANCE DAMP PROOF COMPACT GEN 2 is uitgerust met een multi-lumen switch, waarmee de lichtstroom op het armatuur bij montage ingesteld kan worden. DAMP PROOF COMPACT GEN 2 wordt geleverd inclusief montagebeugels en wordt verder gekenmerkt door een beschermingsgraad IP66, stootvastheid IK08 en een eenvoudige installatie zonder gereedschap.

BEKIJK DE VIDEO

Het armatuur is beschikbaar in drie verschillende lengtes (60 cm, 120 cm en 150 cm) en met een lichtstroom tot 7.500 lumen. Er zijn versies met en zonder doorvoerbedradingsmogelijkheid. De DAMP PROOF COMPACT GEN 2 heeft een levensduur van 50.000 uur (L70), is beschikbaar in lichtkleur 840 (4.000K) en geschikt voor toepassingen in parkeergarages, industriële- en opslagfaciliteiten en werkplaatsen. LEDVANCE biedt een garantie van vijf jaar.

Bekijk ons assortiment

dp compact gen2
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.