You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Ledvance Tracklight: een modulair verlichtingssysteem

tracklights

 

Met het Tracklights portfolio van LEDVANCE worden alle relevante kenmerken voor
efficiënte en schitterende verlichting in één systeem gecombineerd. De elegant
ontworpen Tracklights in tijdloos design in hoogwaardig aluminium, passen in verschillende interieurs. Ze ondersteunen het industriële minimalisme perfect en zijn zeer modulair en flexibel in gebruik. Het systeem is een volledig concept om te mixen, matchen en individualiseren, met armaturen, rails en accessoires om een compleet systeem te kunnen creëren.

De voordelen van het LEDVANCE railverlichtingssystemen zijn talrijk. Eén elektrische aansluiting in het midden van het plafond kan talrijke verlichtingspunten in de hele ruimte ondersteunen. Wanneer de opstelling van de inrichting verandert, kunnen de spots gemakkelijk anders worden geplaatst, zodat ze opnieuw perfect licht geven waar dat nodig is: de spots zijn draaibaar en roteerbaar voor optimale verlichting. Het systeem kan uitgevoerd worden met zowel smart als non-smart armatuurspots en met verschillende vormen. LEDVANCE Tracklights zijn modulair en toekomstbestendig: de verlichtingsrail kan blijven bestaan, zelfs als de armaturen worden vervangen door andere types. De meeste armaturen zijn gebonden aan bepaalde ruimtes, terwijl een tracklighting systeem perfect kan worden gebruikt voor zeer diverse applicaties.

Ideaal voor toepassingen in bijvoorbeeld keukens, woonkamers, kinderkamers, bureaus maar ook inkomhallen, gangen onder andere. Complete montage- en verbindingsaccessoires zijn reeds inbegrepen. LEDVANCE biedt een garantie tot 5 jaar.

Bekijk ons assortiment

tracklights
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.