You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Legrand introduceert nieuwe DPX3 vermogensautomaten in high performance

dpx3

 

Als aanvulling op zijn bestaande gamma vermogensautomaten lanceert Legrand twee nieuwe behuizingen in high performance-uitvoering: de DPX3 HP 125 en 250. Met deze HP-reeks biedt Legrand installateurs en bordenbouwers een efficiënte oplossing voor installaties met hoge technische vereisten.

Vermogensautomaten zijn essentieel om vermogenskringen te beveiligen tegen kortsluiting en overbelasting. De DPX3-reeks van Legrand – bestaande uit behuizingen voor maximaal 160A, 250A, 630A en 1.600A – is voor vele installateurs en bordenbouwers al jaren een vertrouwde oplossingen voor tertiaire en industriële projecten.

Nieuwe oplossing voor grotere prestaties

Om een optimale beveiliging van vermogenskringen te garanderen, lanceert Legrand vandaag de nieuwe reeks DPX3 HP. Naast de bestaande DPX3 630 en 1600 vormen deze twee nieuwe high performance-behuizingen 125 en 250 nu ook een geschikte oplossing voor installaties waar hoge technische vereisten worden gesteld.

Deze vermogensautomaten hebben namelijk een grotere technische onderbrekingscapaciteit en dito thermische stressbestendigheid. Daarnaast bieden ze een groter installatiegemak – zeker in grote verdeelkasten – omdat u deze automaten rechtstreeks op een montageplaat kunt installeren. De DPX3 HP 125 en 250 staan ook garant voor een betere coherentie in ALSB’s. En met een volledige set toebehoren (met onder meer een uitrijdbare HP 250) beschikt u over een kwaliteitsvolle beveiligingsoplossing.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het bestaande gamma vermogensautomaten van Legrand blijft een vertrouwde oplossing voor de bouw van betrouwbare, performante en energie-efficiënte verdeelborden. De DPX3 HP 125 en 250 maken het aanbod compleet. Met deze nieuwe HP-versie beschikt u immers over een oplossing met hoge performantie voor installaties met een lagere maximale stroomsterkte. En dit tegen een voordelige tarief.

Bekijk ons assortiment

dpx3
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.