You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Legrand Smart Home: smart has never been so easy

smart home

Hoe maakt u van een huis een smart home? Met ingewikkelde bekabeling? Met een installatie waarvoor u het pleisterwerk moet openslijpen? Met systemen die niet op elkaar aansluiten? Of moet het vooral duur en veel gedoe zijn? Niets van dit alles.  

Een smart home creëren? Makkelijk met Legrand.  

Makkelijk te installeren (draadloos of op het bestaande netwerk), makkelijk in gebruik (alles in één app), makkelijk uitbreidbaar (zelfs als het niet van Legrand is, werkt het zo goed als zeker), en alles ook nog eens makkelijker binnen budget dan u zou denken. We zijn ook makkelijk bereikbaar als u advies wilt of wilt deelnemen aan een van onze gratis opleidingen; we staan voor u klaar.  

Legrand is Frans voor 'de grote' en groot zijn we zeker. Wat u maar wilt, wij hebben zowat alles. Dat maakt ons de ideale future-proof partner. We zijn makkelijk te integreren met de meeste andere merken. Een compleet smarthome-systeem of alleen een specifiek element, wij helpen u graag om elk huis slimmer te maken. En om zo waarde te creëren voor uw klanten, met minimale inspanningen. Easy with Legrand.  

Meer info over Legrand Smart Home

 

Bekijk het volledige aanbod van Legrand

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.