You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Loyaliteit aan Cebeo beloond met een spiksplinternieuwe Philips Smart tv

In oktober 2020 openden we met Cebeo Groot-Bijgaarden een goednieuw en modern filiaal in regio Brabant, vlak aan de Brusselse ring. Met meer dan 5.000 productreferenties voor de residentiële, tertiaire en industriële markt, is dit één van onze grootste verkooppunten. Om deze opening gepast te vieren, organiseerden we gedurende een maand dagelijks een toonbankpresentatie met onze partners. Per aankoopschijf van € 300 netto ontving elke installateur bovendien een kleine attentie. Alsof dat nog niet genoeg was, verlootten we enkele exclusieve prijzen onder de klanten, met als hoofdprijs een Philips Smart tv.

 

 

Uit een tombola kwam Constantin Onofrei als winnaar van de televisie uit de bus. “Ik geloofde het eerst niet,” lacht Constantin, “ik kwam toevallig net in het filiaal op het moment dat Athanase (Zonios) het nieuws ontving dat ik de winnaar was. Ik dacht eerst dat hij een grapje maakte.” De installateur, gespecialiseerd in Home & Building, is sinds 2011 klant bij Cebeo: “Tot het filiaal in Groot-Bijgaarden zijn deuren opende, ging ik steevast naar het verkooppunt in Drogenbos. Daar leerde ik onder andere Athanase en mijn vertegenwoordiger Benoni Burie kennen.” Athanase gaat verder: “Ik heb Constantin zien groeien als installateur. Het is bijzonder fijn dat ik hem op deze manier kan bedanken voor zijn jarenlange vertrouwen.”

Constantin zijn mening over het nieuwe filiaal? Over de ganse lijn positief. Constantin: “Het filiaal heeft wat mij betreft de perfecte ligging. Ik ga binnenkort zelf in Groot-Bijgaarden wonen, en met de Brusselse ring om de hoek, is dit punt enorm vlot bereikbaar. Voorts ben ik 100% Cebeo-minded en vind je me nooit terug bij concurrentie. Dit is grotendeels te danken aan de goede service, zowel door mijn vertegenwoordiger als door de toonbankmedewerkers. Ik krijg hier steeds een antwoord op mijn vragen.”

 

Cebeo Groot-Bijgaarden

 


Cebeo Groot-Bijgaarden in het kort

 

cebeo groot bijgaarden

 

  • Gemakkelijk bereikbaar vanaf de E40, Brusselse Ring.
  • Ruime parking.
  • Zeer uitgebreid assortiment, niet enkel voor residentiële maar ook voor tertiaire en industriële producten.
  • Ruime openingsuren: 6u30 tot 12u en 13u tot 17u, op vrijdag open tot 16u.
  • Click&Collect, wij maken jouw bestelling binnen één uur voor jou klaar.
  • Nachtsas voor afhaling buiten de openingsuren van al jouw bestellingen.
  • Een team met sterke technische competenties.

Naar de filiaalpagina


 

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.