You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Hij is er! De nieuwe uitgebreide catalogus van Legrand

legrand catalog

 

Als multispecialist voor de elektrische en digitale infrastructuur in gebouwen, biedt Legrand een breed assortiment van innovatieve oplossingen aan: schakelmateriaal, UPS-systemen, veiligheid- en verlichtingoplossingen, distributiekasten, wandgootsystemen …

Om dit gamma van totaaloplossingen duidelijk toe te lichten, brengt Legrand een nieuwe catalogus uit. In ‘den boek’ vindt u tal van nieuwe toepassingen, zij aan zij met vaste waarden en succesnummers uit het Legrand-aanbod. Zo zijn er naast de uitgebreide technische info ook handige keuzetabellen en een gebruiksvriendelijke indexlijst waarmee u in geen tijd de juiste referentie terugvindt. Een must-have voor iedere installateur.

De catalogus bevat heel wat nieuwe toepassingen. In de kijker:

  • De P31+ kabelgoot in zwarte uitvoering biedt een nieuw geïntegreerd automatisch koppelingssysteem dat veilig, demonteerbaar en tijdsbesparend is. De zwarte uitvoering sluit aan bij de esthetische vereisten in de markt.
  • Incara™ is een splinternieuwe reeks van trendy en functionele contactdozen voor het aansluiten van apparatuur. Deze reeks, die zowel als inbouw- als opbouwtoepassing beschikbaar is, biedt gebruikers maximale flexibiliteit in diverse werkomgevingen, zoals kantoren, hotels en publieke ruimtes.
legrand catalog

Blijvende focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen

Legrand blijft ruim aandacht besteden aan nieuwe tendensen in de markt. Bij de ontwikkeling en lancering van nieuwe producten staan circulariteit, duurzaamheid en digitalisering steeds centraal. Ook opleiding en training van klanten zijn een belangrijk aandachtspunt. In de nieuwe catalogus leest u welke inspanningen Legrand hiervoor levert.

Meer weten?

Via ecataleg.be raadpleegt u makkelijk de complete online versie van de algemene catalogus, waar u ook bent via smartphone, tablet of pc. Toch liever een gedrukt exemplaar? Vraag nu uw catalogus aan bij uw vertrouwd filiaal of op legrand.be

Bekijk het volledige aanbod van Legrand

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.