You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Outdoor oplossingen van Niko

hydro niko


Maak de buitenruimte van jouw klanten slimmer en mooier

De zomer komt eraan, en je klanten willen hun buitenruimte opknappen. Inspireer hen hoe jij hun tuin of terras slimmer én mooier kan maken met enkele eenvoudige ingrepen. Met de producten uit het gamma van Niko Hydro - een reeks waterdichte schakelaars, data-aansluitingen en buitenstopcontacten – kan je ook energie geven aan hun buitenleven. Plaats deze waar je maar wil, ook als er geen muur in de buurt is. Doordat ze beschermd en droog blijven (IP55), kunnen je klanten zonder zorgen genieten op je terras, rond je zwembad of in de wasruimte.

Beschouw de buitenruimte als een echte leefruimte

Vorm de tuin of terras van jou klanten om tot een verlengstuk van hun woning met alle gemakken die de oplossingen van Niko Hydro bieden. Iedereen zit ’s avonds graag nog even buiten op zijn smartphone? Voorzie dus zeker een buiten USB-lader dankzij een Niko Hydro aansluiting. Voor als het wat frisser wordt op de avond kan je en aansluiting voor de terrasverwarmer voorzien. En je kan ervoor zorgen dat al de buitenaansluitingen helemaal in de natuur opgaan door ze in een onopvallende kleur te plaatsen want alle producten van Niko Hydro zijn beschikbaar in zwart, wit en grijs.

Plaats Niko Hydro ook als er geen muur in de buurt is

Installeer Niko Hydro buiten, ook als er geen muur in de buurt is. Niko’s strakke tuinpalen - verkrijgbaar in grijs, zwart of wit - kunnen tot drie Niko Hydro functies bevatten, zoals waterdichte schakelaars, buitenstopcontacten, data-aansluitingen, USB-laders of een sleutelschakelaar.

Werk alles af met de juiste verlichting

Er is een groot verschil tussen verlichting die de sfeer bepaalt, en verlichting die functioneel is. Kies bij sfeerverlichting zeker voor een systeem waarmee je klanten eenvoudig de lichttemperatuur kunnen aanpassen. Zo kunnen zij in de winter kiezen voor een kouder licht, wat mooi inspeelt op het sneeuwtapijt, en in de zomer kiezen voor een warmer licht, perfect voor bij de aperitief. Met Niko Home Control kan je eenvoudig instellen welke kleurtemperatuur het best geschikt is voor welk seizoen, zo komt de buitenruimte altijd het meest tot z’n recht.

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.