You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Laadpalen halen stekker uit ‘range anxiety’

EVBox


Even de batterijen opladen, het wordt voor steeds meer chauffeurs een dagelijkse gewoonte. De elektrische voertuigen zijn onmiskenbaar aan een opmars bezig. Betrouwbare en kwalitatieve laadinfrastructuur zal hierbij zonder twijfel een essentiële rol spelen. Cebeo sloot een partnership met EVBox voor de distributie van particuliere en professionele laadinfrastructuur.

 

laadpalen
‘Range anxiety’ – angst voor onvoldoende rijbereik - is een van de grootste drempels voor het aanschaffen van een elektrische wagen. Als je echter de kans hebt om op heel veel plaatsen - thuis, op het werk, aan de winkel… - in te pluggen, zal die angst wellicht evenredig dalen. Laadpalen voor elektrische voertuigen zullen de komende jaren exponentieel toenemen in het straatbeeld, op parkings en in onze woningen.


NIEUWE PARTNER

Cebeo wil de installateur en bedrijven ondersteunen in deze groeimarkt en sloot daarom een partnership af met EVBox, de internationale marktleider op het vlak van laadpalen en aanvullende diensten voor elektrische auto’s. EVBox biedt momenteel meer dan 60.000 actieve laadpunten en 45 landen.

 

ONDERSTEUNING

Cebeo verdeelt het kwalitatieve assortiment laadinfrastructuur voor particulier en professioneel gebruik. Onze specialisten beschikken ook over voldoende kennis om het gepaste advies te verstrekken en technische ondersteuning te bieden.

Ontdek het assortiment van EVBox

 


Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.