You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Plexo waterdicht schakelmateriaal: nieuwe look & feel, tijdloze kwaliteit

plexo

 

Wie waterdicht schakelmateriaal zoekt, komt al snel bij het Plexo-gamma terecht. Het is namelijk al jaren een vaste waarde in zijn productcategorie. Het vernieuwde productontwerp van Plexo biedt u nu een vereenvoudigde plaatsing, hedendaags design en extra toepassingen waarmee u uw klanten in de professionele omgeving kunt voorzien van een hoogwaardige oplossing.

Meer bedradingsruimte voor snelle installatie

Wie kiest voor het geoptimaliseerde gamma is zeker van een eenvoudige installatie met extra tijdswinst. Dit dankzij de extra beschikbare bedradingsruimte rond het mechanisme. Bovendien bestaat het schakelmateriaal uit een mobiel mechanisme waarbij u bij de aansluiting de opties heeft tussen een los- of vastgeklikt systeem. Daarnaast beschikt Plexo nu ook over de mogelijkheid voor kabelinvoer via membranen, een prima alternatief voor het systeem met wartel.

Kwalitatief ontwerp met IP55 beschermingsgraad

Ook deze nieuwe generatie Plexo is geschikt voor diverse locaties en buitenomgevingen zoals ondergrondse parkeergarages of publieke tuinen. De verbeterde bevestigingsplaat en afdichtingen zorgen voor een extra garantie op de waterdichtheid.

Nieuwe toepassingen in modern design

Aan het reeds uitgebreide aanbod aan schakelaars en stopcontacten werden nu ook enkele nieuwe inbouw- en opbouwtoepassingen aan het assortiment toegevoegd, zoals contactdozen voor het opladen van fietsen en auto’s of een geconnecteerde versie waarmee gebruikers op afstand de buitenverlichting kunnen bedienen. Allemaal in dezelfde moderne look & feel, beschikbaar in antraciet, grijs of wit. Extra handig aan het vernieuwde gamma is ook de mogelijkheid om de producten in meerdere opstellingen te kunnen gebruiken. Opbouwdozen of inbouwkaders kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. De sierplaat herpositioneren kan zelfs zonder gereedschap.

Bekijk ons assortiment

 

plexo

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.