You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuw: KT220 PV multimeter-stroomtang van Kewtech

 

 

UNIEK PV-MEETBEREIK

De nieuwe KT220 PV multimeter-stroomtang van Kewtech is de meest volledige tool voor installateurs en onderhoudstechnici van fotovoltaïsche zonnepanelen en HVAC-systemen. Met zijn uniek PV-meetbereik is hij specifiek voor deze toepassing ontworpen en kan hij tot 2000V DC en 1500V AC meten. Het toestel is tevens voorzien van een ingebouwde volt-sensor die de gebruiker waarschuwt bij de aanwezigheid van spanning op de lijn.

Deze functie wordt verder aangevuld met een microampère-bereik met resolutie van 0,1µA voor controle van zeer kleine stromen zoals die bijvoorbeeld zijn terug te vinden in het vlamsensor-circuit van een verwarmingsketel.

 

 

 

 

KT220 PV Stroomtang
Kewtech

UNIVERSEEL INZETBAAR GEREEDSCHAP

Met behulp van de standaard bijgeleverde Type K-probe kunnen tevens temperature gemeten worden van -40 tot 400°C. De aanvullende klassieke stroomtang- en multimeterfuncties maken het een universeel inzetbaar gereedschap voor elke technieker: weerstandsmeting, capaciteitsmeting, continuïteitstest & diodetest.

Dankzij de HFR (High Frequency Rejection) en INRUSH-modus kan het toestel startstromen en hoge frequenties uitfilteren voor een meer betrouwbare uitlezing. Metingen kunnen ook gelogd worden met interval van 1, 5, 10, 30 of 60 seconden. Alle resultaten kunnen in real-time of achteraf worden geraadpleegd vanop de smartphone
mbv de "KEWTECH connect"-app dankzij de ingebouwde Bleutooth-connectiviteit.

Bekijk het product hier 

 

Kewtech

 


 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.