You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

SMA pakt uit met innovatieve hybride omvormer

Sunny Tripower Smart Energy

 

De nieuwe Sunny Tripower Smart Energy van SMA heeft het allemaal: snel en slim laden, flexibel, eenvoudige installatie en onderhoud en een geïntegreerde back-upstroomfunctie.

De zonnestroommarkt is in volle verandering en de verwachtingen en vereisten evolueren mee. Slim energiebeheer is nodig om de energiefactuur laag te houden door maximaal eigenverbruik. Dit uiteraard zonder in te boeten aan comfort! Met deze nieuwe twee-in-éénoplossing scoort SMA op elk punt.

Geïntegreerd in het SMA Energy System Home en aangestuurd door de Sunny Home Manager slaagt deze driefasige hybride omvormer erin om het maximum te halen uit elke weersomstandigheid. Hij laadt meer dan twee maal zo snel en laat de installatie daarmee ook volop renderen op bewolkte dagen met een paar uur zon. Hij laadt ook superslim: rekening houdend met de weersvoorspelling benut hij de extra productie van zonnepanelen die anders verloren zou gaan omdat de batterij al vol is.

Hij draagt heel goed zorg voor de batterij en is superflexibel. Zo biedt hij de mogelijkheid om energie van parallel geïnstalleerde zonnestroom-omvormers op te slaan in de batterijen door combinatie van de batterijlading van de DC- en AC-zijde. Hij laat zich makkelijk integreren in grotere installaties door oversizing en het gebruik van energie tot 150% aan de DC-kant.

Hij is compatibel met DC gekoppelde hoogspanningsbatterijen van toonaangevende producenten en heeft uiteraard ook alle klassieke SMA functionaliteiten zoals SMA Smart Connected en SMA ShadeFix. U installeert hem zonder probleem in nieuwe of bestaande installaties.

Bekijk ons assortiment
Download hier de datasheet
Download hier de leaflet
Plaats nu al je SMA bestelling in de webshop

Sunny Tripower Smart Energy
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.