You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Smart+ Outdoor: slimme buitenverlichting van Ledvance

smart outdoor

 

Comfort, een gevoel van veiligheid, het gebruik van talrijke intelligente functies of het plezier van verlichtingsdesign: klanten hebben de meest uiteenlopende verwachtingen van slim licht. Met LEDVANCE SMART+ vervult u ze allemaal perfect. Het nieuwe SMART+ outdoor armaturenportfolio kent een zeer grote selectie aan slimme oplossingen voor de buitenruimte voor elke klantenbehoefte.

 

Een voorbeeld uit het brede assortiment slimme buitenarmaturen is de SMART+ WIFI Cascade, een armaturenfamilie met RGBW functie in een uniek design. Deze is er een paalversie en voor wandmontage. Voor nog meer kleurrijke tuinverlichting met slimme en intelligente besturingsopties zijn er ook de SMART+ WIFI Flare Updown en de SMART+ WIFI Brick. Naast een RGBW functie met ontelbaar veel kleuropties, wordt het licht van deze armaturen zowel naar boven als naar onder uitgestraald. De SMART+ armaturen met geïntegreerde HD-camera, de SMART+ Flood Camera en de SMART+ WIFI Flood Camera, zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel. Bovendien beschikken ze over een intercom- en alarmfunctie en een helderheids- en daglichtsensor.

SMART+ WIFI

Bovenstaande buitenarmaturen zijn allen gebaseerd op WiFi technologie: de eenvoudigste manier om slim te verlichten. Alles wat uw klant nodig heeft, is een SMART+ WiFi armatuur, een router (die toch al in bijna elk huishouden aanwezig is) en de gratis LEDVANCE SMART+ WiFi app. De bediening die wij hier aanraden is de smartphone of de LEDVANCE SMART+ WIFI app. Daarnaast is ook bediening via spraakbesturing mogelijk, bijvoorbeeld via Google Nest of Amazon Alexa.
De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt want met de WiFi app kunnen tal van functies op een eenvoudige manier worden bediend.

Bekijk ons assortiment

 

smart outdoor

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.