You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Universele inbouwdimmer DIMAX 545 plus P

dimax

 

De universele dimmer schakelt en dimt de lichtsterkte verschillende soorten lampen zoals gloeilampen, halogeenlampen of dimbare leds. De helderheid wordt aangepast via de klassieke drukknop die op de dimmer is aangesloten of vanaf uw smartphone met de MAXplus-app.

Dankzij de platte en compacte behuizing wordt de montage van de universele dimmer DIMAX 545 plus P aanzienlijk vereenvoudigd. De dimmer is ideaal voor inbouwdozen en wordt achter de drukknop geplaatst.

De geïntegreerde Bluetooth-technologie maakt gebruiksvriendelijke bediening mogelijk met de MAXplus-app voor tablets en smartphones (iOS, Android). Verlichtingsscenario’s, minimale en maximale helderheidswaarden, trappenhuisverlichting, astroprogrammering, tijdfunctie en nachtlichtbegrenzing kunnen comfortabel worden ingesteld.

De universele dimmer is uitgerust met een « soft dim » in- en uitschakelmechanisme dat de lampen beschermt, een automatisch identificatiesysteem van het type belasting, een oververhittingsbeveiliging die elke overbelasting voorkomt, evenals een beveiliging tegen kortsluiting. Bovendien is de inbouwdimmer geoptimaliseerd om de leds perfect te dimmen.

Bekijk ons assortiment
Meer op tempolec.com

dimax

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.