You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Kabelwerk Eupen: Terug van weggeweest

Na maanden bezig te zijn geweest met het opkuisen van de fabriek, het herstellen van de machines en installeren van nieuwe machines, kon Kabelwerk Eupen in december 2021 terug starten met het produceren van enkele soorten kabels.
Sinds januari 2022 produceert men terug de XVB- en XGB-kabels.  

eupen

xgb f2 3g25mm2 5466 2


Vol ongeduld hebben ze op enkele nieuwe productiemachines zitten wachten. In de maand augustus van dit jaar konden ze starten met de productie van een gedeelte van de 
geharmoniseerde geleiders. Vanaf september 2022 rolden dan ook de eerste H07V-U / H07V-R (VOB) van de band waarna de H07V-K (VOBs) en H07V-K vzt (VOBst) spoedig erna volgden. Tot grote tevredenheid van hun klanten. Ze werken er hard aan om de meeste secties en de belangrijkste kleuren terug op voorraad te krijgen. 

De levering van een nieuwe inpakmachine werd helaas met drie maanden vertraging geleverd. In augustus 2022 werd de machine eindelijk getest en in werking gesteld. Een maand later waren dan ook de verwachte rollen van verschillende kabel terug leverbaar. Het gaat dan vooral over de EXVB-runners en onder andere over de XVB, XGB secties vanaf 4mm². 

logo premium qualitat made in belgium

 

Meer info: www.eupen.com

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.