You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Het gamma Aldes Twisted® breidt uit

aldes

 

Het assortiment wervelroosters Aldes Twisted® wordt uitgebreid: er is nu ook een circulaire versie, ideaal voor gipsplaatplafonds.

Aldes Twisted®, wel bekend op de Nederlandse markt, is een gamma van wervelroosters. Dit rooster was enkel verkrijgbaar in een vierkante versie, maar aangezien de bouwoplossingen blijven evolueren, besloot Aldes zijn assortiment uit te breiden en een ronde Twisted® te creëren. Deze nieuwe versie van het rooster beschikt over dezelfde voordelen als de vierkante versie.

Zijn technologie, gepatenteerd door Aldes, garandeert een uitstekende circulatiegraad en optimaliseert de luchtstroom voor een maximaal comfort van de bewoners van het gebouw. De grote mengcapaciteit maakt de rotatie van de binnenluchtstraal mogelijk en zorgt voor voldoende uitwerpsnelheid om een wervelluchtstraal te creëren. Deze wervelstraal zal de beweging van de omgevingslucht opwekken en deze dus vermengen met de uitgeblazen lucht om een grote homogeniteit van de temperaturen in de verblijfszone te garanderen. Dit is essentieel voor het thermisch comfort. Een uniek model voor een brede waaier aan luchtstromen (150 m³/u tot 600 m³/u) dat zich perfect aanpast aan alle gipsplaatplafonds, maar ook aan zichtbare netwerken. Deze wervelroosters beschikken ook over een discreet ontwerp dat compatibel is met AldesArchitect™, de personaliseerbare oplossing voor roosters en diffusors die perfect in jouw interieur zijn geïntegreerd. Het Twisted®-assortiment is beschikbaar in 3 afwerkingen: Essential (meer dan 100 RAL-kleuren), Elegance (Marbled, Copper, Champagne, Shiny Gold, Gold, Bronze, Chrome of Gun) en Exclusive (personalisatie met het patroon naar keuze).

Bekijk ons assortiment

aldes
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.