You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Uitbreiding van het gamma geconnecteerde verdeelkast van Legrand

geconnecteerde verdeelkast

 

Een geconnecteerd verdeelbord is opgebouwd uit slimme modulaire componenten zoals een contactor, een teleruptor en een gateway. Vanaf heden worden er ook een geconnecteerde ecoteller en een geconnecteerde voorrangschakelaar toegevoegd aan dit gamma.

De ecoteller wordt geïnstalleerd in de verdeelkast en meet het totale verbruik van de installatie en tot vijf andere specifieke kringen. De geconnecteerde ecoteller maakt het mogelijk om:

  • Het totale- en gedeeltelijke elektrische energieverbruik van de woning op 5 specifieke kringen te meten, zoals de verwarming, stopcontacten en verlichting
  • Het verbruik van gas, warm- en koudwater (in m³) te monitoren via pulsmeters die eerder bedraad zijn aangesloten op de ecoteller
  • De verbruikshistorie te raadplegen in verschillende frequenties (dag/week/maand/jaar) via de app of op het scherm van de ecoteller.

De geconnecteerde voorrangschakelaar schakelt proactief enkele van de meest energieverbruikende apparaten, aangesloten op de in de installatie, uit wanneer het totale verbruik een vooraf bepaald drempel bereikt. Deze worden automatisch terug ingeschakeld zodra het risico op oververbruik is geweken.

De gebruiker bepaalt:

  • De lijst van af te stoten apparaten in volgorde van prioriteit
  • De drempel voor het afschakelen
  • De te ontvangen meldingen bij het in- en uitschakelen van apparaten

Alle producten die passen in de geconnecteerde verdeelkast zijn verbonden met de Home + Control-app waardoor ze centraal, via een gsm, bedienbaar en op te volgen zijn. Een goede monitoring van het energieverbruik – inclusief historiek – is een belangrijke stap naar een bewuster energieverbruik en een lagere elektriciteitsfactuur.

Let op: om van start te gaan met een geconnecteerde installatie vanaf de elektrische verdeelkast moet een gateway module EMDX³ with Netatmo geïnstalleerd worden.

Bekijk ons assortiment
Meer op legrand.be

geconnecteerde verdeelkast
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.