You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Zo wordt je beursbezoek een succes

Zo wordt je beursbezoek een succes

jo vanackere


Opiniestuk

Jo Vanackere - Communication Manager bij Cebeo

 

Ja, beursorganisatoren hebben gemakkelijk praten. Want je mag geen enkele beurs missen. Vergeten ze even hoe druk je het hebt. Een beursbezoek vergt wel degelijk een investering. Niet altijd evident. Toch is tijd vrijmaken om een beurs te bezoeken een prima idee. De enkele uren die je ervoor vrijmaakt, win je dubbel en dik terug.

 

Bezint eer ge begint is ook van toepassing voor je een beurs bezoekt.
Dit zijn enkele tips voor een succesvol beursbezoek.

 

Kies je beurs

Bewandel ook eens de niet platgetreden paden en kijk welke nieuwe opportuniteiten – binnen en aansluitend op je activiteit - een beurs biedt. Cebeo Technologie is van oorsprong een vakbeurs voor de installateurs en industrie in  de elektrotechnische branche. Op vandaag heeft de beurs ook heel wat te bieden op het vlak van HVAC, hernieuwbare energiesystemen en professioneel gereedschap.

 

Mis het moment niet

De beurskalender op zich is in België heel goed gevuld met een divers aanbod van evenementen en beurzen. Vakbeurzen voor de professionele installateur en de industrie zijn echter dun gezaaid, ga maar eens na. In die zin is Cebeo Technologie uniek: 13.000m2 en meer dan 160 fabrikanten, ideaal voor een compact en verrijkend bezoek. Alleen voor professionelen ook. De beurs is echter tweejaarlijks, dus mis straks het moment niet.

 

Bereid je bezoek voor

De voorbereiding is het halve werk, als vakman weet je dat als geen ander. Kijk vooraf eens wat de exposanten te bieden hebben en op welke standen je zeker wilt langsgaan. Tijdens je bezoek zelf kan je je altijd laten verrassen door exposanten waar je vooraf geen oog voor had.

 

Bezoek actief

Stel vragen! Standmedewerkers zijn er om je te helpen, bij de exposanten en Cebeo. Niet alles is ook zomaar te zien op een stand. Een gesprek van enkele minuten kan je al een eind op weg helpen. Iemand die je niet kent, zal je misschien andere inzichten geven dan je vaste contact. Je zal ook met een meer voldaan gevoel naar huis gaan als je actief op zoek gaat naar antwoorden.

 

Ontdek

Ga met open vizier naar een beurs. Een bezoek aan een beurs is hét moment om meer te weten te komen over oplossingen en service. In enkele uren tijd vergaar je zo een pak informatie waar normaal gezien weken of maanden voor nodig hebt.

 

Koppel het aangename aan het nuttige

Ja, slenteren van stand tot stand is vermoeiend. Als je de kans krijgt om nadien of tussendoor ook wat lekkers mee te pikken of een aangename babbel te doen, wat houdt je dan tegen? Cebeo probeert je alvast te verwennen met lekkere catering. Profiteer ervan!

 

MEER INFO & INSCHRIJVEN

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.