You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Zijn jouw leidingen beschermd tegen de vrieskou?

FrostGuard vorstbescherming

Bevroren leidingen kunnen een dure grap zijn. Als leidingen worden blootgesteld aan temperaturen onder nul, kunnen ze barsten, met aanzienlijke schade tot gevolg. Cebeo biedt je een efficiënte oplossing aan: het vorstbeveiligingssyteem voor leidingen van Raychem. De zelfregelende verwarmingskabel voorkomt samen met voldoende isolatie dat waterleidingen, brandweeraansluitingen, sprinklerleidingen en brandstofolieleidingen bevriezen.

Eenvoudig te installeren

De verwarmingskabel wordt op de leiding bevestigd, onder de thermische isolatie.

Frostguard is een afgewerkte kit met voedingskabel en stekker, eenvoudig te installeren en zonder risico op foute aansluiting. Ideaal voor installateurs met weinig ervaring met vorstbeschermingskabels of voor kleine projecten waarbij snel moet gehandeld worden.

Duurzaam en betrouwbaar

De kabel geeft precies de juiste hoeveelheid warmte af, op het moment en de plaats waar dat nodig is. Als de temperatuur daalt, wordt er meer warmte geproduceerd. Omgekeerd neemt de warmteproductie af, als de temperatuur stijgt.

Laag stroomverbruik

Dankzij de gebruikte zelfregelende technologie wordt er minder verwarmd indien de temperaturen stijgen. Combineer je dit ook nog met een thermostaat, dan heb je een zeer energie-efficiënte vorstbeveiliging voor jouw leidingen.

 

Complexere installatie? Vraag naar LSOH verwarmingskabels? 

Contacteer ons, wij helpen je bij het uitwerken van jouw project.Onderstaande artikelen zijn beschikbaar in je dichtstbijzijnde filiaal:

 

De thermostaat en andere lengtes zijn beschikbaar vanuit ons hoofdmagazijn:

 


 

VIDEO: Hoe werkt een zelfregulerende verwarmingskabel?

 

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.