You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Wat betekent het Approved Partnership tussen Cebeo en Siemens voor jou?

Cebeo mag zich ‘Approved Partner’ van Siemens noemen. Dit houdt in dat Cebeo door Siemens beschouwd wordt als een professionele partner die met een perfecte product- en systeemkennis van het Siemens portfolio, jou als klant nog beter kan begeleiden. Daardoor kunnen we een uitgebreid assortiment aanbieden uit het Siemens gamma en zijn we steeds als eerste op de hoogte van de nieuwigheden. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor jou ? Wij sommen de voordelen even op.

Siemens

 

Siemens specialisten onder het Cebeo team

Cebeo stelde een team samen dat het engagement tegenover Siemens en de klanten zal waarmaken. Dankzij het partnership en een intensief opleidingstraject kan dit Cebeo APP-team jou op dezelfde manier bijstaan als de Siemens medewerkers. 

 

Opleidingen

Via de Cebeo Campuspagina kan je verschillende opleidingen terugvinden met betrekking tot de producten uit het Siemens gamma. Deze hands on opleidingen omvatten niet enkel de theorische informatie maar ook een praktisch luik.

Ontdek cebeo campus

 

Demo’s

Kan je niet aanwezig zijn op één van onze campusopleidingen of heb je een project? Geen probleem! Aan de hand van demomateriaal kunnen deze opleidingen ook gegevens worden op locatie bij de klant. Een aantal voorbeelden van deze tools zijn:

  • LOGO training boxen
  • PLC (S7-1200) met HMI scherm (KTP700)
  • Drive V20
  • Drive G120C + IOP2 & smart access module

 

 

cebeo campus

 

Configurator

In onze e-shop vind je ook de nieuwste Siemens productconfigurator terug die jou helpt bij het selecteren van de juiste producten. Daarnaast geeft de configurator ook aan welke toebehoren er beschikbaar of nodig zijn en welke software er nodig voor is.

 

 

Meer info over het Approved Partnership vind je terug in het dossier.

Naar het dossier

 


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.