You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Meest intuïtieve manier om te kableren

Rijgklemmen TOPJOB® S van WAGO nu ook met hendel


Hendel openen, geleider invoeren, hendel sluiten – de geniale aansluittechniek die de snelklemmen van de serie 221 van WAGO al tot een populaire allrounder maakte, wordt nu ook op de rails gezet: als variant van de bekende rijgklemmen TOPJOB® S van WAGO.Hierdoor kunnen geleiders nu ook in de verdeelkast met de hand en dus zonder gereedschap aangesloten en weer losgekoppeld worden. Met name bij de veldbedrading profiteert de gebruiker van het intuïtieve en comfortabele gebruik: door de geopende hendel is de klempositie duidelijk gemarkeerd.

Het gevaar voor "vergeten" klemposities of een verkeerde aansluiting wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Bovendien kunnen beide handen gebruikt worden voor het aansluiten van de geleiders, aangezien de klempositie niet met bedieningsgereedschap open gehouden hoeft te worden. Dit maakt in het bijzonder de aansluiting van massieve geleiders met grote doorsneden een stuk eenvoudiger.

wago

 

De rijgklemmen met hendel van WAGO zijn geschikt voor massieve, soepele- en meeraderige geleiders. De rijgklemmen beschikken, net als de rijgklemmen TOPJOB® S met bedieningsopening, over Push-in CAGE CLAMP®. Dankzij de geleiderinvoer aan de zijkant bieden de rijgklemmen met hendel de mogelijkheid om massieve geleiders met grote doorsneden eenvoudig aan te sluiten.

Vooreerst biedt WAGO de rijgklemmen met hendel voor nominale doorsneden van 2,5 mm², 6 mm² en 16 mm² aan – en zodoende in eerste instantie voor de voeding met de meest gangbare geleiderdoorsneden. Deze zijn als 2-draads en 3-draads variant verkrijgbaar. De veldzijde van de rijgklem van WAGO is voorzien van een hendel; voor de interne bedrading kan tussen een drukknop of een bedieningsopening worden gekozen.

  • Eenvoudig en intuïtief aansluiten en loskoppelen met de hand
  • De constructie van de hendel zorgt ervoor dat duidelijk herkenbaar is of de klempositie geopend of gesloten is.
  • Eenvoudig aansluiten van massieve geleiders door de geleiderinvoer aan de zijkant
  • Nominale doorsneden 2,5 mm², 6 mm² en 16 mm²
  • 2-draads en 3-draads uitvoeringen

wago

wago

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.