You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Montagesystemen voor de grootste zonnepanelen

Van Der Valk zonnepanelen

 

Zonnepanelen worden steeds groter. Gelukkig zijn onze systemen voor schuine en platte daken hier op voorbereid. We hebben onze systemen namelijk modulair ontwikkeld. Een zonnepaneel van 2320mm x 1200mm kan bijvoorbeeld eenvoudig met al onze systemen worden geïnstalleerd. Zelfs nóg grotere paneelformaten zijn mogelijk in bepaalde configuraties.

We hebben onze systemen namelijk modulair ontwikkeld. Een zonnepaneel van 2320mm x 1200mm kan bijvoorbeeld eenvoudig met al onze systemen worden geïnstalleerd. Zelfs nóg grotere paneelformaten zijn mogelijk in bepaalde configuraties.

Om de grootste panelen te kunnen toepassen hebben we het montagesysteem ValkPro+ voor platte daken enige tijd geleden uitgebreid met extra lange achterplaten en massadragers. Hierdoor kunnen nu zonnepanelen worden geplaatst tot een maximale lengte van 2320mm. Ook het montagesysteem ValkPitched voor schuine daken is uitgebreid met nieuwe lengtematen voor de Side++ profielen. Deze kunnen zonder te zagen of te verlengen worden gebruikt voor panelen met een maximale breedte van 1052mm.

 

Eenvoudig te berekenen

Tijdens het calculeren van een project in de ValkPVplanner kunt u elk formaat paneel invoeren. Hieruit volgt een materiaallijst van het systeem op basis van de gemaakte berekeningen, die perfect aansluit op uw paneelkeuze!

Heeft u een vraag over een systeem voor uw specifieke formaat paneel? Neem dan contact op via sales@valksolarsystems.com of +31 (0)174 25 49 99.

Over Van der Valk Solar Systems

Van der Valk Solar Systems is een gevestigde ontwikkelaar en producent van solar montagesystemen en momenteel actief in 13 landen. Ze zijn gevestigd in Den Hoorn, Verenigd Koningrijk, Spanje en Zweden. Ze staan niet alleen bekend om de persoonlijke benadering en goede service, maar deinzen ook niet terug voor een moeilijk project. Door hun jarenlange ervaring met systemen op hoge daken is Van der Valk Solar Systems dé partij voor projecten voor gebouwen van 25m en hoger.

Van Der Valk zonnepanelen

 

Bekijk ons assortiment

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.