You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Assortiment NexiTech noodverlichting flink uitgebreid!

Eaton’s NexiTech is een modern ledarmatuur waarin betrouwbaarheid, stijl en kwaliteit worden gecombineerd. Het assortiment is flink uitgebreid met o.a. gekleurde armaturen en verscheidene accessoires waardoor NexiTech nu in nog meer situaties toe te passen is. Zo kunt u met deze reeks vele noodverlichtingsuitdagingen de kop bieden.

nooduitgang

houder

nexiled

Op maat

Eaton heeft een pakket van op maat gemaakte noodverlichtingsarmaturen en accessoires ontwikkeld om te voldoen aan de wens van architecten en (eind) gebruikers om de verlichting af te stemmen op de inrichting van een gebouw. Of het nu gaat om een hotel, een winkel, of een kantoor. Eaton heeft voor u de oplossing. De NexiTech armaturen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden (hoogglans zilver, matzwart en donkergrijs). Het assortiment omvat ook speciale pictogrammen voor toepassingen zoals (mindervaliden) toiletten, noodladders, verzamelpunten en brandslanghaspels.

Uitgebreide vluchtrouteverlichting en -aanduiding

NexiTech is een veelzijdig armatuur dat zowel geschikt is voor vluchtrouteverlichting als enkel- en dubbelzijdige vluchtroute-aanduiding. De enkelzijdige combinatiearmaturen zijn voorzien van high power leds aan de onderkant. Zo wordt niet alleen aangegeven waar de nooduitgang zich bevindt, maar zorgt dezelfde armatuur ook voor een goede verlichting van de vluchtroute in de directe nabijheid.

Naast deze oplossing voor enkelzijdige vluchtroute-aanduiding in combinatie met -verlichting, biedt Eaton nu ook een oplossing voor dubbelzijdige vluchtroute-aanduiding met -verlichting.  Dankzij de nieuwe opalen plexo’s wordt namelijk ook een stuk van de vluchtroute mee verlicht. En waar in het verleden alleen gekozen kon worden voor een herkenningsafstand van 30 meter, is sinds kort een serie dubbelzijdige plexplaten met 20 meter herkenningsafstand beschikbaar.

Nieuwe montagemogelijkheden

NexiTech is geschikt voor in- of opbouw wand- of plafondmontage. Met behulp van de nieuwe beugel, is het nu ook mogelijk om de armatuur haaks op de muur te monteren.

BEKIJK AANBOD OP E-SHOP

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.