You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Brady: vloermarkering voor alle verkeersniveaus

Brady Toughstripe

 

Vloermarkering voor alle verkeersniveaus

Afhankelijk van het type verkeer dat uw vloer te verwerken krijgt, biedt Brady 3 soorten betrouwbare vloermarkeringstapes met kleurcodering aan. De vinyltape is ideaal voor tijdelijk gebruik in zones met licht verkeer en tijdens Lean- of Kaizen-evenementen. De ToughStripe-polyestertape is beter geschikt voor meer permanente toepassingen in medium verkeerszones met voetgangers en lichte voertuigen. De nieuwste tape van Brady, ToughStripe Max, werd ontworpen voor zones met zwaarder verkeer inclusief vorkheftrucks.

Veiliger voor voetgangers, efficiënter voor voertuigen

Een duidelijke vloermarkering is een praktische manier om voetgangers en voertuigen in magazijnen of logistieke zones van elkaar gescheiden te houden. Net als rijstroken op de openbare weg helpt een dergelijke markering om de veiligheid en efficiëntie van alle gebruikers te verhogen. Medewerkers die te voet zijn, zien meteen waar ze in alle veiligheid kunnen stappen, terwijl de voertuigen binnen hun aangewezen verkeerszones efficiënter kunnen rondrijden.

 

Verhoog de wettelijke naleving

Onze vloermarkering is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 92/58/EEG, waarin wordt gesteld dat werkgevers waar nodig de vereiste veiligheids- en/of gezondheidspictogrammen moeten voorzien. In bijlage V van de richtlijn, waarin de minimumvoorschriften inzake signalisatie van obstakels en gevaarlijke plaatsen, en de markering van verkeerswegen worden beschreven, wordt verder vermeld dat verkeerswegen voor voertuigen duidelijk met doorlopende strepen in een goed zichtbare kleur moeten worden aangegeven, indien vereist voor de bescherming van de werknemers.

Oplossingen

Goed: Afbakeningstape B-726 vinyl
→ Voordelige oplossing voor kortstondig gebruik

Beter: ToughStripe – vloermarkeringstape B-514 polyester
→ Langere gebruiksduur met meer vormen en aanpassingsmogelijkheden

Beste: ToughStripe Max – vloermarkeringstape B-543 vinyl
→ Hoogste duurzaamheid

Toughstrip max forklift

 

Bekijk ons assortiment

 

Tough stripe
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.