You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

LED-signaalzuilen voor meer veiligheid

Nieuwe oplossingen voor de bedieningsbehuizingen en draagarmsystemen

De status van machines en systemen moeten snel en duidelijk herkenbaar zijn. Signaalzuilen kunnen bijvoorbeeld helpen om snel te reageren bij storingen. Er zijn echter twee voorwaarden: Ze moeten betrouwbaar functioneren en onderhoudsvrij zijn, ook onder zware industriële omstandigheden.

De nieuwe signaalzuilen van Rittal zijn perfect geschikt om de veiligheid in industriële omgevingen te garanderen. De IP65-beschermingsklasse en de onderhoudsvrije led-technologie maakt ze ook geschikt voor toepassingen in stoffige en vochtige industriële omgevingen.

Het assortiment van de Rittal-signaalzuilen bestaat uit een direct aansluitbaar en een modulair systeem. Het direct aansluitbaar systeem bestaat uit complete led-signaalzuilen voorzien van de drie standaard signaalkleuren groen, geel en rood. Machine- en installatiebouwers kunnen deze signaalzuilen onmiddellijk installeren en snel in gebruik nemen.

Het modulaire systeem biedt meer flexibiliteit. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen verschillende optische signalen zoals continu oplichtende, knipper- en stroboscopische lichten in maximaal vijf kleuren en zo uw oplossingen op maat samenstellen. Het systeem is uitgerust met moderne led-technologie, die vrijwel onderhoudsvrij is tot 100.000 bedrijfsuren en dus garant staat voor een lange levensduur. U kunt ook kiezen uit verschillende akoestische signalen, zoals continue of pulserende tonen. Als alternatief is er ook een variant met instelbare tonen en volumes.

3 belangrijke voordelen van Rittal led-signaalzuilen:

  • Eenvoudige installatie
  • Hoge beschermingsklasse
    Door de IP65-beschermingsklasse zijn de elektronische componenten van het signaalzuilsysteem ook geschikt voor ruwe industriële toepassingen.
  • Uitgebreide accessoires

 

Bekijk ons assortiment

Rittal led-signaalzuilen

Rittal led-signaalzuilen met modulair systeem: keuze uit verschillende signaalsequenties, kleuren en een coderingsbord in acrylglas naargelang van de toepassing.

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.