You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Nieuwe xEnergy Light XL-inbouwsysteem blinkt uit in veelzijdigheid èn eenvoud

whoapa

Het allround systeem xEnergy Light is uitgebreid met het nieuwe en uitgekiende XL-inbouwsysteem. Met een compact assortiment biedt het XL-inbouwsysteem veel mogelijkheden voor toepassingen voor verdeelborden voor de energiedistributie. Het XL-inbouwsysteem bevat beproefde en gedocumenteerde voedings- en afgaande velden voor diverse bouwvormen t/m bouwvorm 4b.

Er zijn voedingsvelden beschikbaar voor ACB- en MCCB-vermogensautomaten, lastscheiders en veilighedenlastscheiders. Het inbouwsysteem biedt veel flexibiliteit. Zo kunnen de velden gekoppeld worden aan een veelzijdig hoofdrailsysteem voor plaatsing achterin, boven-, en/of onderin de behuizing. Via een verticaal railsysteem, die zowel links als rechts geplaatst kan worden, en bandkoper worden de gecompartimenteerde afgaande velden gevoed. Afgaande kabels kunnen goed worden aangesloten in een breed en goed toegankelijk kabelcompartiment wat het installeren aanmerkelijk vergemakkelijkt.

xEnergy Light biedt een flexibel en hoogwaardig systeem voor het ontwerpen van vloerstaande verdeelsystemen tot en met 1600 A. Dankzij de veelzijdige afmetingen en beschermingsgraden (IP31, IP42 en IP55) is het systeem uitermate geschikt als verdeelinrichting voor de energiedistributie of als besturingspaneel voor gebouwen en industrieën.

kl

Dowload en/of vraag een gedrukt exemplaar van onze Catalogus Essentials aan.
Sinds begin maart 2021 hebben wij een digitale update van de catalogus beschikbaar.

Eenvoudig en snel een verdeelbord configureren

Door de grote flexibiliteit van xEnergy Light kunt u het beste deze verdeelborden ontwerpen met de gratis software xEnergy Configurator. Hoewel het veelzijdige systeem uitblinkt in eenvoud, biedt Eaton uitgebreide documentatie, lastenboekteksten, handleidingen en instructies voor het samenbouwen van het verdeelbord.
Naar Eaton xEnergy bibliotheek.

BEKIJK HET ASSORTIMENT EATON Xenergy


Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.