You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Schakelende voedingen: universeel gebruik voor alle toepassingen

PRObas

 

Zowel bij 24 uur per dag productie-installaties en toepassingen met de hoogste veiligheidseisen, als bij eenvoudige toepassingen in de seriematige machinebouw zijn drie doorslaggevende factoren van bijzonder belang voor de rentabiliteit: de beschikbaarheid van de installatie, de onderhoudskosten en de energiebehoefte. De eisen die aan schakelende voedingen worden gesteld, zijn dan ook hoog. Bij de keuze van de juiste stroomvoorziening moet dan ook bijzondere aandacht worden besteed aan de levensduur, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid. Hoewel ruimtebesparende oplossingen steeds meer voor de hand liggen door het steeds grotere aantal functies, speelt ook de mogelijkheid tot communicatie een steeds doorslaggevender rol.

Bij Weidmüller vindt u een breed scala aan schakelende voedingen. Wij bieden verschillende oplossingen om te voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van ruimte, betrouwbaarheid, duurzaamheid en digitale integratie in besturingssystemen, samen met Industrial IoT-mogelijkheden (het genereren van waarde uit uw gegevens). Onze robuuste voedingen zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing in binnen- als buitenland.

PRObas – Basisfunctionaliteit op het hoogste niveau

Hoge prestaties, compact ontwerp en een goede prijs-prestatieverhouding zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe PRObas-voedingen. De productfamilie omvat 12 varianten met 5, 12, 24 of 48 V DC-uitgangsspanning en een breed ingangsbereik. Alle units hebben uitgebreide veiligheidsfuncties en zijn internationaal gekeurd. Door de compatibiliteit met onze elektronische zekeringen zijn ze ook geschikt voor het opzetten van energiebeheersystemen.

  • Optimale efficiëntieniveaus (tot 95,3%) voor energiebesparingen op lange termijn
  • Compact ontwerp met flexibele montage (DIN-rail of wand)
  • -25 tot +70 °C breed bedrijfstemperatuurbereik (opstarten bij -40 °C)
  • Internationale goedkeuringen (cULus, NEC Class2 en cCSAus)

Bekijk ons assortiment

probas
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.