You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Werk sneller, minder en lichter met Foamtack

foamtack

 

Het verlijmen van cellenbetonblokken of gipskarton is vaak een intensieve en tijdrovende klus. Je werkt namelijk met zware lijmmortels of kleefgips die een hoop materiaal en voorbereiding vereisen. Dat is echter niet per sé nodig voor een hoogkwalitatief resultaat. Enter Foamtack!
Foamtack is een krachtige lijmschuim met een zeer lage na-expansie. Met zijn unieke eigenschappen kan het product zeer breed ingezet worden.

(Be)spaar je rug, tijd én geld.

Voor veel bouwprofessionals ziet de ochtend er vaak als volgt uit. Je komt aan op de werf en begint te sleuren met zware zakken mortel/gips, mixers, kuipen, … . Dan alles nog mixen en afdragen en tegen dat je eindelijk kan beginnen, heb je veel tijd verloren en komen de rugklachten al boven.
Met Foamtack gaat het een pak sneller én lichter. Dit levert enkele aanzienlijke voordelen op:

  • Onmiddellijk klaar voor gebruik
  • Ergonomischer werken
  • Minder benodigd materiaal
  • Minder arbeidstijd op de werf
  • Snellere opstart en opkuis
  • Geen water nodig

Bovendien hardt Foamtack snel uit, waardoor je non-stop kan doorwerken en de muur na 24 uur al volledig belastbaar is, wat bij lijmmortel niet het geval is. En heb je op het einde van de dag product over, dan stockeer je het gewoon in plaats van het weg te gooien.

Ten slotte bespaar je ook op transportkosten én verlaag je bijgevolg je CO2-uitstoot. Één bus Foamtack komt qua rendement namelijk overeen met één zak cement. Als we dit vertalen naar hoeveel volume en gewicht dit bespaart tijdens transport, dan is de som snel gemaakt.

Perfect voor inbouwdozen en wachtbuizen

Foamtack is bovendien de perfecte partner voor het isolerend verlijmen en monteren van inbouwdozen en wachtbuizen. De krachtige lijm houdt alles stevig op zijn plaats en dankzij de lage na-expansie moet je je geen zorgen maken over het uitzetten van het schuim.

Bekijk ons assortiment

foamtack
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.