You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

XL³-S: een reeks systeemverdeelborden voor elke installatie

xl3s

 

XL³-S is een reeks systeemverdeelborden die bij elke installatie zonder specifieke technische voorwaarden, toegepast kan worden.

In vele gevallen is het niet nodig om een bord te bouwen volgens een scheidingsvorm 2 of hoger of om vermogenapparaten te voorzien in uitrijdbare versie of met achteraansluitingen. De XL³S reeks is dan ook de perfecte oplossing: economisch en kwaliteitsvol.

Het gamma XL³-S bestaat uit drie types: XL³-S 160, XL³-S 630 en XL³-S 4000. Deze laatste is vooral van toepassing in grote tertiaire en industriële installaties.

 

Standaardgamma, tal van mogelijkheden

De rechtopstaande XL³-S 160 en 630 zijn voorgemonteerd, wat bij de montage heel wat tijdwinst oplevert. Naar energieverdeling toe werd voor dit gamma een ruim assortiment van standaardrailsystemen ontwikkeld voor koperen of aluminium railstellen.

De XL³-S 160 wordt aangeboden als metalen uitvoering, met een capaciteit van 24 of 36 modules per rij en als inbouw- of opbouwversie. Mede door zijn uitvoering tot 8 rijen maakt dat deze kast een zeer grote capaciteit biedt. Dergelijke verdeelborden zijn aangewezen bij grote residentiële projecten, klein tertiair en als onderverdeelbord in grote installaties.

De nuttige ruimte binnenin de XL³-S 630 werd geoptimaliseerd zodat veel meer producten geïnstalleerd kunnen worden binnen dezelfde afmetingen. Dit bord is er in drie breedtes. Naast die met 24 en 36 modules, werd ook een extra breedte met 16 modules toegevoegd, die volledig functioneel is en dus uitgerust kan worden met diverse apparaten. De kasten zijn beschikbaar in een hoogte van 80 cm tot 2,3 m waardoor er een maximaal aantal van beveiligingsapparatuur in kan verwerkt worden. De XL³-S 630 wordt toegepast in tertiaire en industriële installaties.

De kasten zijn bovendien mee opgenomen in de XL Pro³ configurator. Met deze software maak je zelf snel en eenvoudig ontwerpen van verdeelborden, specifiek voor uw projecten.

 

Bekijk ons assortiment

xl3s
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.