You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Zehnder Timia radiator, superieure warmte in zijn eenvoud

Het Zwitserse Zehnder brengt met de Timia radiator opnieuw topkwaliteit in stijlvol design én met een opvallend gebruiks- en installatiegemak. Deze verticale radiator is beschikbaar in een versie voor centrale verwarming of als elektrische variant.

De Timia blinkt uit door onopvallend elegant te zijn. Zijn strak design past in elk interieur en is optioneel verkrijgbaar in één van de kleuren uit de Zehnder kleurenkaart. De Timia kan hierdoor discreet en naadloos geïntegreerd worden of net een accent vormen in een interieur. Wanneer deze radiator een plaats in de badkamer krijgt, vormt de magnetische handdoekdroger een erg handige optie.
Hoewel het doordacht en puur design het meest in het oog springt, herkennen we de Zehnder signatuur in de werking, afwerkingsdetails, bediening en installatie. Elk onderdeel van de Timia is tot in het kleinste detail doordacht en van topkwaliteit wat jarenlang zorgeloos, duurzaam en energiezuinig genot garandeert. Dankzij het groot verwarmingsoppervlak levert de Timia een zeer aangenaam comfort en is onderhoud bovendien kinderspel.

Zehnder Timia radiator

 

Elektrische versie

De elektrische versie van de Timia biedt de keuze tussen 4 modellen met een vermogen tot 2.000 watt met een hoge energie-efficiëntie volgens de Europese Ecodesign norm. Hierbij is er steeds een variant beschikbaar met een RF bediening die men netjes aan de achterzijde van de radiator kan opbergen. Dankzij een veiligheidssysteem is het bovendien niet mogelijk dat het oppervlak te heet zou worden. De installatie is eenvoudig en dankzij de omkeerbare scharnier zijn er een maximaal aantal installatiemogelijkheden om de Timia te laten passen in het interieur van een woning.

Versie voor centrale verwarming

De flexibele aansluitmogelijkheden maken een eenvoudige installatie in elke leefruimte mogelijk. Qua thermisch vermogen zijn er 4 modellen beschikbaar, waarmee zowel een warmtevraag in een leefkamer als badkamer kan worden ingevuld.

 

Bekijk ons assortiment

 

Zehnder Timia radiator

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.