You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Fluke 1736 en 1738 driefase Power Loggers

Meer inzicht, minder onzekerheid en betere beslissingen nemen over netvoedingskwaliteit en energieverbruik 

De Fluke 1736 en 1738 driefase Power Loggers zijn compatibel met de mobiele app en desktopsoftware Fluke Connect®, waardoor u beschikt over de gegevens die u nodig hebt om onmiddellijk kritieke beslissingen te nemen over de netvoedingskwaliteit en het energieverbruik. De 1736 en 1738 zijn de ideale testhulpmiddelen voor het uitvoeren van energiestudies en voor de basisregistratie van netvoedingskwaliteit.

Ze registreren automatisch meer dan 500 parameters over de netvoedingskwaliteit zodat u een beter inzicht hebt op de gegevens die nodig zijn om de betrouwbaarheid en de zuinigheid van het systeem te optimaliseren. Installatie is gemakkelijker dan ooit en beperkt de meetonzekerheid dankzij een geoptimaliseerde gebruikersinterface, flexibele stroomtangen en een intelligente controlefunctie van de metingen waardoor u de meetfouten kunt beperken door veelvoorkomende aansluitfouten digitaal te controleren en te corrigeren. U kunt metingen ook snel en eenvoudig in een overzicht of grafiek weergeven om problemen vast te stellen en u kunt met het inbegrepen Fluke Energy Analyze Plus-softwarepakket gedetailleerde rapporten opstellen. 

Belangrijkste meetfuncties

  • Meet en registreer automatisch spanning, stroom, vermogen, harmonischen en bijbehorende waarden van netvoedingskwaliteit Compatibel met Fluke Connect®  
  • Bekijk de gegevens lokaal op het instrument, via de Fluke Connect mobiele app en desktopsoftware of via het wifi-netwerk van uw gebouw.  
  • Handige aansluiting van het  instrument. Het instrument wordt rechtstreeks gevoed vanuit het gemeten circuit  
  • Hoogste veiligheidsclassificatie in deze industrie 600 V CAT IV/1000 V CAT III goedgekeurd voor service-ingang en downstream schakelingen 

Bekijk Fluke 1736

Bekijk Fluke 1738

flueke

 

Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.