You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Cebeo Eeklo opent de deuren

cebeo eeklo

We zijn verheugd u te kunnen informeren over een belangrijke gezamenlijke beslissing van Cebeo en Elektro Groothandel Meetjesland : vanaf 4 april heeft Cebeo nv de activiteiten en medewerkers van Elektro Groothandel Meetjesland overgenomen.

 
Wat betekent dit voor u?

Deze stap betekent voor u als klant ongetwijfeld een opportuniteit. Met deze acquisitie versterkt Cebeo namelijk zijn aanwezigheid in het meetjesland.

Concreet is Elektro Groothandel Meetjesland, op de huidige locatie in Eeklo, vanaf 4 mei een Cebeo filiaal. Dit betekent dat u er vanaf die datum met uw Cebeo klantnummer aankopen en afhalingen kan doen en eveneens rekenen op de vertrouwde Cebeo service. In de nabije toekomst – in principe vanaf juni - wordt dit een volwaardige Cebeo selfservice met extra dienstverlening op het vlak van verlichting.

We heten de nieuwe collega’s van Elektro Groothandel Meetjesland welkom bij Cebeo en zijn ervan overtuigd dat dit ervaren en dynamische team u de nodige ondersteuning zal bieden.

Contactgegevens en openingsuren vind je terug op onze filialenpagina.

 


 

We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat Cebeo  de distributieactiviteit van Elektro Groothandel Meetjesland (EGM) overneemt vanaf 1 april 2020. Door de overname breiden we het Cebeo filialennetwerk van 54 vestigingen verder uit met een vestiging in Eeklo.

Deze Asset deal kadert in de groeistrategie van  Sonepar België en van Cebeo en zal verder onze marktpositie versterken.
Meerdere geïnteresseerden meldden zich voor de overname van EGM, maar de distributeur koos voor Cebeo. Dit omwille van onze activiteit die het best aansluit bij die van EGM, de complementariteit en onze groeistrategie.

Deze distributie betreft een professioneel gerunde activiteit met een jaaromzet van 3.4 miljoen euro en tewerkstelling van 8 mensen. Alle medewerkers maken mee de overstap naar Cebeo en versterken verder onze bestaande technische competenties. ​​​​​​​

In een periode waarin het niet eenvoudig is om talent aan te trekken, betekent de komst van deze nieuwe collega’s een belangrijke meerwaarde. In de komende periode tot 1 april zal voor hen een opleidingstraject gestart worden, zodat zij snel over de nodige kennis van onze systemen beschikken.

De overname van EGM betekent een geografische versterking van ons netwerk in de provincie Oost-Vlaanderen, met de invulling van een ‘blinde vlek’ in Eeklo. 

egm
Testimonials
Projecten

Hulp nodig bij realisatie? Onze specialisten helpen graag!

Downloads

Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in op de nieuwsbrief

Nieuws
Video's

Vind een filiaal

Contact
Wij gebruiken  cookies
Wij gebruiken  cookies  om uw gebruikerservaring te verbeteren.